in

Adik Dah Ready Nak Exam?

Bayangkan adik dapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan. Adik akan ditawarkan biasiswa, ditawarkan ke sekolah/universiti yang lebih baik, ditawarkan sambung belajar luar negara, kemudian mendapat pekerjaan yang adik idamkan. Best tak?

Tetapi semua ini bermula dengan langkah pertama iaitu cemerlang dalam exam.

Adik dah ready nak exam? Tapi baca dulu fakta di bawah..

Bilangan pelajar yang sebaya dengan adik melebihi 400,000 pelajar di Malaysia! Bukan sekadar adik bersaing sesama pelajar di sekolah, tetapi sesama pelajar sekolah lain. Terkezutt tak? Apa jadi jika adik tidak bersedia? 

Mesti rasa nerves kan?

Oh, rasa nak belajar ler pula. Dan adik mula cari buku rujukan. 

Aduh….. Malangnya, bahan rujukan dalam pasaran 50% tidak update. Adik pun tepuk dahi baru teringat yang silibus dah berubah.  Sakit hati dengan syarikat penerbitan, tetapi adik kena faham. Zaman sekarang banyak syarikat gulung tikar (ditutup) kerana alami kerugian.

Harga kertas dah mahal. Kos hasilkan buku semakin meningkat. Tetapi tiada pembeli. Itu yang berlaku zaman sekarang.

Takpe, ada lagi langkah lain iaitu Google

Maklumat di Google kebanyakan salah. Ia banyak ditaip mengikut pendapat sendiri. Ini pasti merugikan adik kerana masa yang lebih digunakan untuk mencari maklumat yang betul. Yang paling menakutkan, adik semakin keliru dengan maklumat tersebut sehingga adik langsung tidak faham apa-apa.

Panjang-panjang baca ni mesti adik nak tahu camne nak atasi masalah ni kan?

Nak tahu hero yang boleh selamatkan adik? Nama hero ini adalah i-Learn Ace. Abang panggil iLA.

iLa dihasilkan oleh syarikat Sasbadi, yang berusia 33 tahun. Lama tak? Di Sasbadi ini ramai cikgu pakar dan orang hebat bekerjasama. Selama 7 tahun kajian, maka akhirnya buat pertama kalinya di Malaysia dan Asia wujud portal m-learning (mobile). Kiranya adik orang terawal miliki ini tau.

iLA sentiasa di update dan mengikut silibus terkini. Tidak perlu rujuk di tempat lain dan tidak perlu risau perubahan silibus. 100% subjek yang adik akan belajar dalam kelas.

Terkini, iLA mengandungi lebih daripada 200,000 nota dan 300,000 soalan yang menepati silibus kementerian pendidikan. Jika adik-adik membeli satu-persatu buku rujukan dan latihan ni, nilainya adalah lebih daripada RM5,000. Maknanya adik dah banyak JIMAT. WOW!

Teknologi yang digunakan adalah TERKINI. Lepas je download nota dan latihan di mobile, adik boleh buat secara offline di mana-mana dan bila-bila sahaja. Best tak? 

So,nak tahu harganya?

Bayangkan adik dah tak perlu rujukan lain. Nota dan latihan yang harga lebih RM5000. Boleh access 24 jam. Teknologi terkini. Dihasilkan oleh orang pakar. Kajian pula 7 tahun. Kos yang dihabiskan mencecah jutaan ringgit.

Sepatutnya harga sebulan boleh mencecah RM10 ribu seorang. Setuju tak?

Ish, takde la semahal itu. Jangan risau.

Harga yang sebenar adalah  RM390 SETAHUN  sahaja. Untuk 6 bulan pula harganya  RM195 

Kos ni jauh lebih murah berbanding pusat tuisyen dan tutor. Jom buat kira-kira. Jika kelas tuisyen, untuk satu subjek harga RM30, jika 5 subjek jumlah setiap bulan adalah RM150. Belajar pula dalam 2 jam seminggu. Jadi, jumlah bayaran setahun adalah RM1800 .Itu tak termasuk kos nota dan alat tulis. Mahal tak pusat tuisyen jika dibandingkan iLA?

Video di bawah ini adalah testimoni pelajar yang BERJAYA dan menggunakannya tahun lepas.

Ini pula testimoni ibu bapa mengenai I Learn Ace


 

Written by Coach Rozek

Coach Rozek atau lebih mesra dikenali sebagai Bro Rozek merupakan seorang trainer sepenuh masa. Beliau banyak memberi ceramah kepada pelajar sekolah dan IPT mengenai perancangan masa depan dan perihal disiplin. Selain itu, beliau juga merupakan jurulatih dalam bidang pemasaran dan Internet Marketing. Hobi beliau adalah membaca dan mencuba perkara baru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What do you think?

79 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

monthly assignment parents

Monthly Assignment Parents I Learn Ace

kemudahan wifi selangor

Kemudahan Wifi Selangor – Anda Patut Tahu