Coach Ruzaini Bulk Whatsapp

Video di atas adalah cara saya gunakan software ini untuk blast kepada anda. Untuk contoh video ini, saya blast kepada 14 usahawan yang berdaftar di link bit.ly/daftarEU sebelum ini. 

Untuk dapatkan software ini secara PERCUMA, anda kena hadir kursus eUsahawan 2019 yang bakal bermula pada pertengahan bulan Mac (selepas pengumuman MDEC). Software yang saya beri ini adalah LIFETIME, gunalah selagi boleh digunakan! Terhad pada pengguna WINDOWS sahaja.

Tawaran selain di atas adalah anda boleh miliki software ini dan dijadikan branding anda. Anda boleh gunakan untuk ajak rakan-rakan perniagaan anda untuk promosikan bisnes anda. Oh ya, minat jadi trainer perniagaan? Best tak sebagai orang bisnes pelajari sesuatu dengan lebih teratur dan bersistem? Selain itu, anda juga boleh gunakan ilmu tersebut dalam perniagaan anda! Jika anda ada cita-cita seperti itu, klik butang di bawah.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.