Khas Untuk Mereka Yang Nak Upgrade ILMU Pemasaran Whatsapp ... 

"All MyTeknik Dan Strategies Dalam Wasap!"

Saya Nak Bongkarkan Semua Cara Saya Buat Pemasaran Wasap Ke Client Setiap Hari Sambil Buat Kerja Lain! Dan strategi naikkan jualan dan branding dalam pemasaran Whatsapp.

Hi Rakyat Malaysia,


MALAYSIA AKAN MENUJU WAWASAN KEMAKMURAN BERSAMA 2030

Kita kena terima hakikat yang kita kena kuasai digital. Tak kuasai? Kita bakal tertinggal! Besar isu ni sebenarnya. Soalnya, bagaimana nak cari maklumat? Siapa yang sudi mengajar? Nak rujuk mana? 

Saya faham kesukaran dan kerisauan anda. Kita taknak la ketinggalan. Tapi, bila nak join kelas, masa tak cukup. Join kelas online, asyik terkeluar-masuk. Nak tanya dalam kelas, tak tahu nak tanya apa. Rasa macam susah nak faham.

Puncanya sebab KALI PERTAMA tengok. KALI PERTAMA dengar.

Penyelesaiannya,  A-Z Whatsapp Warrior! Semua berkaitan Whatsapp saya akan masukkan di Facebook Group. Kita belajar dengan CARA dan MASA masing-masing.

Lepas ini dengan PENUH YAKIN hadirlah dalam kelas WHATSAPP, anda akan SERONOK dan MUDAH FAHAM apa yang disampaikan trainer dan coach.

Oh ya, jika anda usahawan:

"Hari-hari kena buat marketing". Itu pesan mentor saya. Dan saya percaya anda pun lakukan perkara yang sama. Dan marketing online orang Malaysia gemar lakukan adalah di Facebook & Whatsapp. Kan? Masalah timbul apabila kekangan masa dan client mula demand! Aduh, dah la client kita makin bertambah. Makin banyak bebanan nak buat. Habis tu nak buat camner?

Work Smart VS Work Hard ...

Hi, saya Ruzaini. Masa saya tengah taip ini, sebenarnya marketing secara whatsapp saya pun tengah berjalan. Ada orang lain buat untuk saya? Tak, saya dibantu oleh SATU SOFTWARE yang sangat POWER!

Dulu, aku degil. Pernah disuruh gunakan sistem hantar tapi aku tolak. Gila, sistem nak kena bayar RM100 sebulan. Baik aku hantar whatsapp secara manual. Pilih satu persatu dan hantar. Bagi aku, itu usaha yang datang dari hati.  Tapi aku diuji tika aku langsung tak boleh buat apa-apa saat bini aku dimasukkan dalam hospital.

Apa yang terjadi bila tak follow up pelanggan dan prospek anda?

´╗┐Korang pun tahu - NO INCOME! 

ITU MIMPI YANG SANGAT NGERI ...

Masa itulah aku mula mencari. Sana sini aku masuk kursus nak belajar. Tebalkan muka pinjam sana-sini. Yang pernah alami korang mesti faham apa perasaan aku saat itu. Bila aku rajin berguru, maka banyak yang dapat. Cuma, masalah asal tak-tak settle, apa cara aku nak buat whatsapp setiap hari? Ini masalah yang aku alami bila berguru..

Fuh, bayangkan kalau aku kena hantar satu persatu message ni? Berapa lama yang aku perlukan untuk hantar? Masalah aku boleh diatasi dengan menggunakan sistem iaitu:

Perkenalkan ...

Inilah strategi yang aku namakan sendiri "A-Z Warrior Whatsapp".

Aku Tak Perlu Menghadap Whatsapp 24 Jam UNTUK promosi 

Strategi yang aku guna adalah aku fikir ayat yang aku nak hebahkan. Setiap hari aku limitkan satu nombor whatsapp kepada 100 - 200 nombor pelanggan. 

Lepas aku dah puas hati, aku tekan butang hantar message kepada pelanggan aku. 

Video ni aku tunjukkan cara bagaimana aku hantar kepada 222 nombor usahawan dan pada ketika itu layan Running Man (My Fav) - Tahun 2019...

APA YANG ANDA DAPAT?

Saya akan beri semua software dan strategi yang saya tahu.

A-Z Warrior Whatsapp ini berharga RM 199 RM150  RM99   RM79   RM59 jika tempah segera. Harga akan dinaikkan apabila setiap kuota habis.

Dalam panduan ni, saya akan dedahkan:

1. Video Penerangan Step by Step pemasangan Whatsapp Business

2. Video Setup Software Warrior Whatsapp

3. Praktikal guna pelbagai aplikasi Warrior Whatsapp

4. Video Kaedah masukkan database pelanggan

5. Strategi Pemasaran Whatsapp

BONUS: 3 JENIS SOFTWARE bernilai RM350 !!

Tawaran ini saya buka untuk masa TERHAD sahaja. Kejayaan bermula dengan TINDAKAN PANTAS.  Harga akan dinaikkan bila-bila masa sahaja.

(JUALAN RASMI AKAN BERMULA PADA 1 FEBRUARY 2022)