fbpx

Khas Untuk Usahawan Yang Tengah PENING Hantar Whatsapp Setiap Hari ... 

"Teknik Aku Hantar Message Ke 2117 Nombor Whatsapp!"

Aku Nak Bongkarkan Cara Aku Hantar Message Ke Client Aku Setiap Hari Sambil Main Game PUBG... Dan kos aku, PERCUMA!

Dear Usahawan,

"Hari-hari kena buat marketing". Itu pesan mentor aku. Dan aku percaya korang pun lakukan perkara yang sama. Dan marketing online orang Malaysia gemar lakukan adalah di Facebook & Whatsapp. Kan?

Masalah timbul apabila kekangan masa dan client mula demand! Aduh, dah la client kita makin bertambah. Makin banyak bebanan nak buat. Habis tu nak buat camner?

Work Smart VS Work Hard ...

Hi, aku Ruzaini. Masa aku tengah taip ini, sebenarnya marketing secara whatsapp aku pun tengah berjalan. Ada orang lain buat aku? Tak, aku dibantu oleh SATU SOFTWARE yang sangat POWER!

Dulu, aku degil. Pernah disuruh gunakan sistem hantar tapi aku tolak. Gila, sistem nak kena bayar RM100 sebulan. Baik aku hantar whatsapp secara manual. Pilih satu persatu dan hantar. Bagi aku, itu usaha yang datang dari hati.  Tapi aku diuji tika aku langsung tak boleh buat apa-apa saat bini aku dimasukkan dalam hospital.

Apa yang terjadi bila tak follow up pelanggan dan prospek anda?

Korang pun tahu - NO INCOME! 

ITU MIMPI YANG SANGAT NGERI ...

Masa itulah aku mula mencari. Sana sini aku masuk kursus nak belajar. Tebalkan muka pinjam sana-sini. Yang pernah alami korang mesti faham apa perasaan aku saat itu. Bila aku rajin berguru, maka banyak yang dapat. Cuma, masalah asal tak-tak settle, apa cara aku nak buat whatsapp setiap hari? Ini masalah yang aku alami bila berguru..

Fuh, bayangkan kalau aku kena hantar satu persatu message ni? Berapa lama yang aku perlukan untuk hantar? Masalah aku boleh diatasi dengan menggunakan sistem iaitu:

Perkenalkan ...

Inilah software yang aku namakan sendiri "Warrior Whatsapp".

Aku Tak Perlu Menghadap Whatsapp 24 Jam UNTUK promosi 

Strategi yang aku guna adalah aku fikir ayat yang aku nak hebahkan. Setiap hari aku limitkan satu nombor whatsapp kepada 100 - 200 nombor pelanggan. 

Lepas aku dah puas hati, aku tekan butang hantar message kepada pelanggan aku. 

Video ni aku tunjukkan cara bagaimana aku hantar kepada 222 nombor usahawan dan pada ketika itu layan Running Man (My Fav)... 

Dan Ini BERITA BAIK!

Aku nak bagi software ini PERCUMA. Syaratnya, korang kena hadiri kelas eUsahawan anjuran aku. Tujuan kelas eUsahawan adalah beri pendedahan sebenar ilmu asas pemasaran kepada peserta untuk jana pendapatan pertama di media sosial. 

Pendekatan tahun ini BERBEZA dengan tahun lepas. Tahun ini aku nak lebih fokus dalam membantu usahawan. 

Ada setengah daripada kita fikir, "Ala Tuan, tak boleh ke belajar online jeee". 

Berdasarkan kajian, hanya 7% sahaja yang akan FOKUS bila buat secara online manakala lebih daripada 50% bila belajar dalam kelas. Tambahan, bila dalam kelas sekiranya ada masalah lebih mudah bertanya.

Tanya balik pada diri korang. Selama ini nombor whatsapp yang korang ada, apa yang korang buat? Hanya simpan? Dan jujur dengan diri korang, selama ini korang fokus ke bila jalankan pemasaran sendiri-sendiri?

Jika anda owner bisnes, anda kena pastikan anda ONE STEP AHEAD daripada pesaing anda. Tak ramai yang gunakan teknik ini lagi.

Kepada ejen takaful, insurans dan networker, masa inilah boleh ajak semua contact untuk set temujanji berjumpa anda. Jangan sia-siakan peluang ini.

TAWARAN INI SANGAT TERHAD!

Kelas ini namanya WARRIOR WHATSAPP! Anda wajib bawa LAPTOP dan SMARTPHONE

Kelas Warrior Whatsapp ini berharga RM795 RM500 RM300 RM99 jika tempah segera.

Biasanya bayaran kelas seperti ini paling kurang RM395/sehari untuk seorang. Ini bukan kelas biasa-biasa, kelas ini adalah kelas PRAKTIKAL! Kelas ini hanya dibuka   bulan RAMADHAN sahaja! Dan kali ini aku buat PERSONAL COACHING!

Dalam kelas ini kita akan belajar:
1. Setup Software Warrior Whatsapp - 1 jam 30 minit
2. Praktikal guna Warrior Whatsapp - 2 jam
3. Cara grab nombor dari gmail contact - 30 minit 
4. Q & A

Tarikh kelas: Sepanjang bulan Mei 2019                        Masa: 9 pagi - 1 petang

Lokasi: Tech Mahindra, Cyberjaya.                     

JAMINAN 100% KEPUASAN KETIKA BELAJAR

Jika anda rasa tidak belajar apa-apa yang bermanfaat ketika dalam kelas, terus berjumpa dengan aku sebelum sesi kelas berakhir.

Aku akan pulangkan 100% bayaran tanpa banyak soal!

Tawaran ini aku buka untuk masa TERHAD sahaja. Kejayaan bermula dengan TINDAKAN PANTAS.  Harga akan dinaikkan bila-bila masa sahaja.

Sincerely,
AKU RUZAINI

Master Trainer eUsahawan (TG213)

Copyright © 2019. Coach Ruzaini

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.