AMARAN: Jemputan Sahaja dan Limited!

Congrats, Anda Buat Keputusan Tepat Untuk Membaca Tawaran Saya!

Minat nak jadi trainer tapi tak tahu nak mula dari mana? Nak cari rujukan apa modul sesuai yang boleh disampaikan? Anda berada di tempat yang tepat! Baca hingga habis ya. Ada hadiah misteriiii untuk pembaca yang rajin.

Salam & Hi. Coach Ruzaini di sini.

TAWARAN DIBUKA SEHINGGA DITUTUP
Selasa, Mac 07 2019
06:59 GMT
TAWARAN TERHAD!

Peluang buat duit dalam training ini sangat banyak! Sebut je bidang apa sekalipun training sangat diperlukan. Ada syarikat di Malaysia ini menguruskan bidang training dan dibayar RM100 juta

Oh, itu syarikat ternama Coach. Kalau kami apa peluangnya?

Berdasarkan Pekeliling WP1.8, bayaran diberikan jika anda miliki ijazah sarjanamuda (degree), bayarannya adalah RM200/jam. Andai seminggu anda jalankan training 40 jam, dah RM8,000. Sebulan? Setahun? Walau  Pekeliling WP1.8, bayaran juga boleh ditentukan berdasarkan pengalaman dan nilai sesuatu projek. Singkatannya, ANDA YANG TENTUKAN!

Sering ditanya apa yang perlu dilakukan untuk jadi trainer? Bila ditanya soalan ini, saya akan tanya balik, "Dah bersedia jadi trainer?"

Apa ciri-ciri trainer yang dah bersedia? 

  • Suka mengajar dan belajar
  • Memahami apa yang client mahukan
  • Mempunyai tools yang sesuai
  • Faham ilmu yang nak disampaikan.
  • Kemahiran komunikasi
  • Tahu apa yang boleh dan tidak boleh dilakukan
  • Boleh atasi masalah dengan segera.
  • Lain-lain yang berkaitan.

Tahun 2019, saya nak wujudkan team trainer yang mempunyai kepakaran mengajar dan pengetahuan untuk kembangkan bisnes. Ini team Warrior Pendidikan

Apa Yang Anda Akan Dapat Dan Belajar?

Kelas eUsahawan - 2x PERCUMA! (bernilai RM160)

Mulai tahun 2019, kelas eUsahawan merupakan kelas berbayar. Saya merupakan trainer berdaftar TG213 dengan MDEC. Portal yang akan digunakan berbeza dari sebelum ini. MDEC turut menawarkan pelbagai hadiah bagi usahawan yang berdaftar di platform terbaru ini. Anda akan terus didaftarkan dalam sistem ini.

Lubuk 26,000++ Produk Dropship (bernilai RM150)

Ini kelas ISTIMEWA. Rahsia ini belum lagi dihebahkan! Malah, anda juga boleh mengajar modul ini kelak dengan kenakan berbayar. Kelebihan: Boleh dapat kedai online (website eCommerce), boleh integrate dengan page Facebook (pembeli boleh beli menerusi messager) dan boleh setting autoreply dan autochat menerusi sistem ini! Dan paling best, turut disediakan sistem payment gateway.  Maknanya pembeli terus bayar secara online. Semua kelebihan tadi boleh dapat secara PERCUMA! Menarik tak modul ini?

100 Slide Animasi PowerPoint

Nak jadi Master of PowerPoint? Ramai yang teruja bila tahu PowerPoint pun boleh hasilkan video. Ini adalah slide profesional di mana anda boleh gunakan untuk mengajar. Gunakan kreativiti dan pasti ia mendapat sambutan yang hangat. Jika anda ada pengetahuan dalam PowerPoint, koleksi slide ini pasti sangat membantu dan memudahkan anda!

400 Video Footage (bernilai RM250)

Miliki koleksi 400 video yang boleh dijadikan latar belakang. Bagi penggemar video berlatarbelakang hijau (green screen), ini adalah lubuk bagi anda untuk dijadikan sebagai bonus dan tarikan hadiri kelas anda kelak. 

Sistem AutoFacebook

Tahun 2016 hingga April 2018, sistem ini telah dipromosikan dan seramai 120+ telah melanggan setiap bulan. Sistem ini banyak membantu usahawan ketika itu. Jadi, anda merupakan kumpulan pertama yang kembali menggunakan sistem ini. 

Peluang Perniagaan

Saya sangat berbesar hati menjemput anda menjadi sebahagian daripada kumpulan trainer saya. Saya akan sediakan template untuk anda mencari peluang menganjurkan training sendiri. 

Software Bulk Whatsapp

Anda akan terima software ini yang sangat berguna untuk blast message kepada pengguna Whatsapp anda. Sangat bagus untuk follow up prospek, pelanggan dan agen/staf anda. Sebagai tanda penghargaan lagi, anda juga akan terima Source Code yang anda boleh Custom supaya software ini sebagai branding anda. Nak bagi kepada peserta atau pelanggan anda untuk bersama anda. Menarik tak?

Copyright Bro Rozek 2019. All Rights Reserved.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.