Jom hadiri kursus eUsahawan 2020 Online...

Tahniah kerana anda SANGAT BERTUAH temui page ini. Peluang ini sangat rare dan jika anda terlepas, ANDA TIDAK DITAWARKAN lagi kelak..

Tonton video Cerita Kejayaan salah seorang bekas peserta eUsahawan, Puan Atiqah.

Ada banyak lagi kisah kejayaan yang lain. Namun yang penting adalah kisah kejayaan anda kelak. Betul tak?

Jap, dah tahu ke apa program eUsahawan ini? Ringkasannya..

Program eUsahawan adalah satu program yang dijalankan oleh kerajaan sebagai satu usaha untuk membantu rakyat. Program ini telah dilancarkan dengan matlamat memberi pendedahan terhadap keusahawanan digital dalam kalangan belia Malaysia dan para usahawan mikro Perusahaan Kecil dan Sederhana. Tahun 2020, hanya 15,000 peserta sahaja yang layak untuk dapat subsidi hadir kelas eUsahawan ini secara PERCUMA!

Ingat, kejayaan boleh dicapai dengan ILMU di dada... Jangan lepaskan peluang ini.

Apa yang anda akan belajar dalam kursus eUsahawan ini?

Jika anda HADIR, anda dapat access PERCUMA kepada portal eUsahawan. Apa kegunaan portal ini?

Ada video pembelajaran ONLINE. Anda boleh belajar 24 jam tak kira di mana sahaja. Topiknya adalah yang telah dibincangkan dalam kelas. Well, inilah masanya anda ULANGKAJI pemahaman anda!

eSijil Penyertaan Kursus eUsahawan. 

Sistem kira pendapatan. Anda boleh rekod keuntungan atau perbelanjaan anda setiap hari. Bukan itu sahaja, sekiranya MDEC mempunyai program anda berkemungkinan akan dijemput! 

PERCUMA software dan sistem yang bakal memudahkan urusan anda kelak sebagai usahawan! Hanya hadiri kursus eUsahawan bersama Coach Ruzaini (TG213).

Tunggu apa lagi? Klik butang Daftar Sekarang 

Di bawah ini testimoni daripada bekas peserta program eUsahawan

Cerita menarik daripada pemilik kedai kek.


Penafian: eUsahawan adalah program pendidikan bagi melatih usahawan mengenai pemasaran digital. Keberkesanan program ini bergantung pada tindakan peserta. Kelas eUsahawan hanya boleh dijalankan oleh trainer yang dilantik oleh MDEC sahaja. Email kepada clic@mdec.com.my jika mempunyai sebarang keraguan. Copyright © 2019. Trainer Code: TG213 Pelatih:Tuan Ruzaini

Verified by MonsterInsights
<div id="ib2-bottom-slider-main" class="ib2-wsection-el ib2-section-el ib2-slider-el" data-el="wsection" data-animation="none" data-delay="none" data-border-type="single" data-img-mode="upload"> <div class="el-content" style="background-color:#CCC; padding: 20px 0px 10px; opacity: 1; border-color: rgb(168, 157, 157) rgb(51, 51, 51) rgb(51, 51, 51); border-width: 2px 0px 0px; box-shadow: 0px 0px 8px 3px #c2c2c2; border-top: 2px solid rgb(168, 157, 157)"> <div class="el-content-inner container" style="margin: 0px auto; width: 948px;"> <div class="el-cols" style="max-width:100%; width:100%;"> <div id="ib2-bottom-slider-main-box" class="ib2-section-content" style="min-height: 50px; max-width: 100%; margin: 0px auto; width: 948px;"> <div id="ib2_el_slidertext" class="ib2-content-el ib2-text-el" data-el="text" data-shadow="none" data-animation="none" style="position: relative;"> <p>This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.</p> </div> </div> </div> </div> </div> </div>