Maksud email spam dan penjelasannya

MAKSUD Email Spam? Ape kejadahnya itu? Orang power memang dah tahu, tapi ada je noob yang baru ambil tahu. Sebelum…

Formula Tarik Rezeki

FORMULA TARIK REZEKI -¬†Apa maksud rezeki? Ini soalan yang bila saya tanya kepada pelajar, ramai yang diam. Tak pasti sama…

Kelas Usahawan 2019 Yang Popular?

Kelas usahawan 2019 - Tahun 2018 dah tinggalkan kita. Aduh, azam tahun lepas pun tak capai lagi, tetiba je dah…

Antara Certified Trainer eUsahawan

Antara certified trainer eUsahawan MDEC adalah saya Tuan Ruzaini dengan trainer code TG213. Saya dilantik pada sesi April 2018 dengan…

Selamat Hari Raya AidilFitri

Selamat Hari Raya AidilFitri saya ucapkan kepada semua pengunjung website www.brorozek.com Bagaimana cuti raya anda tahun ni? Bagi yang pulang…

17000 Calon Gagal Sejarah SPM 2017 Rupanya Palsu

17000 Calon Gagal Sejarah Rupanya Palsu. Pada 20 hb Februari, penuh desas-desus mengatakan 17000 calon gagal SPM 2017 dalam subjek…

Kemudahan Wifi Selangor – Anda Patut Tahu

Kemudahan Wifi Selangor Sejak tahun 2010, kerajaan negeri Selangor telah menyediakan kemudahan access Internet percuma. Saya baru je check senarai…

Adik Dah Ready Nak Exam?

Bayangkan adik dapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan. Adik akan ditawarkan biasiswa, ditawarkan ke sekolah/universiti yang lebih baik, ditawarkan sambung…

Monthly Assignment Parents I Learn Ace

Sesibuk manapun ibu bapa,sewajarnya kita luangkan masa sedikit untuk beri tugasan pelajaran kepada anak-anak sebagai contoh Monthly Assignmeent Parents.Secara emosinya,…

Website ini saya enable cookies.