• in

    Antara Certified Trainer eUsahawan

    antara certified trainer eusahawan

    Antara certified trainer eUsahawan MDEC adalah saya Tuan Ruzaini dengan trainer code TG213. Saya dilantik pada sesi April 2018 dengan melepasi beberapa kelayakan termasuklah peperiksaan yang sukar untuk lulus. Sebagai eUsahawan yang dilantik MDEC, kami mempunyai tugas untuk melatih usahawan di Malaysia untuk berubah dari kaedah konvesional kepada pemasaran digital. Ini memang banyak membantu usahawan […] More

  • in

    Selamat Hari Raya AidilFitri

    Selamat Hari raya AidilFitri

    Selamat Hari Raya AidilFitri saya ucapkan kepada semua pengunjung website www.brorozek.com Bagaimana cuti raya anda tahun ni? Bagi yang pulang beraya di kampung, pastikan sebelum keluar rumah segala keselamatan telah disemak. Rumah, kereta (pengangkutan) dan pejabat. Musim raya aidilfitri tahun ni disambut dalam suasana World Cup Football. Pastinya ada yang berjaga malam untuk menonton perlawanan […] More

  • in

    17000 Calon Gagal Sejarah SPM 2017 Rupanya Palsu

    17000 calon gagal

    17000 Calon Gagal Sejarah Rupanya Palsu. Pada 20 hb Februari, penuh desas-desus mengatakan 17000 calon gagal SPM 2017 dalam subjek Sejarah. Pastinya perkara ini membuatkan sekolah, calon SPM 2017 dan ibu bapa berasa cemas. Untuk pengetahun, keputusan SPM 2017 akan diketahui pada minggu kedua Mac 2018. Berita penafian khabar palsu ini juga telah dinaikkan oleh […] More

  • in

    Kemudahan Wifi Selangor – Anda Patut Tahu

    kemudahan wifi selangor

    Kemudahan Wifi Selangor Sejak tahun 2010, kerajaan negeri Selangor telah menyediakan kemudahan access Internet percuma. Saya baru je check senarai tempat kemudahan access ini. Lebih daripada 2981 lokasi yang mendapat kemudahan ini. Internet memang menjadi satu keperluan zaman sekarang apabila mobile telephone menjadi keperluan dalam hidup sekarang. Saya sangat berterima kasih dengan kerajaan negeri Selangor […] More

  • in

    Adik Dah Ready Nak Exam?

    dah ready nak exam

    Bayangkan adik dapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan. Adik akan ditawarkan biasiswa, ditawarkan ke sekolah/universiti yang lebih baik, ditawarkan sambung belajar luar negara, kemudian mendapat pekerjaan yang adik idamkan. Best tak? Tetapi semua ini bermula dengan langkah pertama iaitu cemerlang dalam exam. Adik dah ready nak exam? Tapi baca dulu fakta di bawah.. Bilangan pelajar […] More

  • in

    Monthly Assignment Parents I Learn Ace

    monthly assignment parents

    Sesibuk manapun ibu bapa,sewajarnya kita luangkan masa sedikit untuk beri tugasan pelajaran kepada anak-anak sebagai contoh Monthly Assignmeent Parents.Secara emosinya, anak-anak tahu bahawa ibu bapa mereka sangat mengambil berat mengenai pendidikan mereka. Sasbadi telah memperkenalkan sistem Monthly Assignment Parent khas untuk menguji pengetahuan anak-anak setiap bulan. Ini yang menariknya bagi memastikan anak-anak sentiasa up-to-date pelajaran […] More

  • in

    Apa Guru Kena Update Status di Media Sosial?

    Apa Guru Kena Update Status

    Apa Guru Kena Update Status di Media Sosial? Tahun 2018 adalah tahun permulaan revolusi guru fokus mengawal input ke media sosial. Mengapa? Berdasarkan statistik dari Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM), terlalu ramai pelajar ketagih dengan Internet. Perkara yang meresahkan saya apabila pemerhatian saya terhadap pelajar yang ketagih ni, mereka menjurus kepada 3 perkara sahaja […] More

  • in ,

    Panduan Peperiksaan Online Penerbit Rancangan?

    panduan peperiksaan online penerbit rancangan

    Panduan Peperiksaan Online Penerbit Rancangan Gred B29 & B41. | Adakah anda dipanggil untuk peperiksaan online Penerbit Rancangan B29 & B41? Jika mahukan rujukan peperiksaan ini, boleh dapatkan di http://bit.ly/exampenerbit Seriously, ramai yang mengidam mengubah nasib keluarga dengan menjawat jawatan kerajaan. Gaji sentiasa dapat, bonus menanti, pelbagai imbuhan, gaji naik setiap tahu. Best kan? Sebab itu sebelum […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.