17000 Calon Gagal Sejarah SPM 2017 Rupanya Palsu

17000 Calon Gagal Sejarah Rupanya Palsu.

Pada 20 hb Februari, penuh desas-desus mengatakan 17000 calon gagal SPM 2017 dalam subjek Sejarah. Pastinya perkara ini membuatkan sekolah, calon SPM 2017 dan ibu bapa berasa cemas.

Untuk pengetahun, keputusan SPM 2017 akan diketahui pada minggu kedua Mac 2018.

Berita penafian khabar palsu ini juga telah dinaikkan oleh MalaysiaKini, Kosmo, Utusan, mStar dan bebarapa lagi media yang lain. Saya harap semua bawa bertenang dan bersabar ye.

Berikut merupakan surat rasmi kementerian dalam menafikan dakwaan ini.

Panduan Untuk Menyemak Keputusan SPM 2017 baca di MySumber

Sekarang ini zaman khabar palsu semakin mudah tersebar. Begitu juga dengan info pendidikan. Sangat penting ibu bapa ketahui apa kaedah pembelajaran terbaik untuk anak-anak.

Cara memilih saluran pendidikan:

  • Sumber yang dikaji dan dinilai
  • Panel pendidikan untuk kementerian pendidikan Malaysia
  • Lama ditubuhkan
  • Berkualiti dan dipercayai
  • Menepati pendidikan semasa
  • Sentiasa dikemaskini (up-to-date)
  • 100% platform pendidikan

Berdasarkan ciri di atas, yang boleh dipercayai antaranya produk i Learn Ace yang dikeluarkan Sasbadi.

Guru dan ibu bapa WAJIB ketahui perkara ini. Seharusnya ibu bapa kena bertindak sekarang untuk tingkatkan prestasi anak dalam pendidikan. Lakukan eksperimen adakah produk I Learn Ace ini berupaya meningkatkan lagi prestasi anak.

Jika berjaya, pasti ia membuatkan anda berapa sangat gembira dan keyakinan anak terhadap diri mereka juga meningkat. Buatlah demi sayangkan anak.

Jika berminat nak dapatkan, segera klik link ini: www.otaibisnes.my

Pengarang: Bro Rozek

" Coach Rozek : Coach Rozek atau lebih mesra dikenali sebagai Bro Rozek merupakan seorang trainer sepenuh masa. Beliau banyak memberi ceramah kepada pelajar sekolah dan IPT mengenai perancangan masa depan dan perihal disiplin. Selain itu, beliau juga merupakan jurulatih dalam bidang pemasaran dan Internet Marketing. Hobi beliau adalah membaca dan mencuba perkara baru.."

Website ini saya enable cookies.